Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
1 September 2014
Artikel delen

Muiswerk Educatief verrast gebruikers met splinternieuw product

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het begin van dit schooljaar is een spannend moment voor educatieve uitgeverij Muiswerk Educatief: gebruikers die voor het eerst weer inloggen in de reken- en taalprogramma’s van de uitgever, worden verrast door het volledig nieuwe Muiswerk Online 2.0.

  Overgang in de zomerweken

  “We hadden de overstap met voorbedachten raden tijdens de zomervakantie gepland”, vertelt Theo Schijf, hoofd ontwikkeling. “Zo konden de – in andere jaren rustige weken –  gebruikt worden om intern te wennen en om alles aan te passen. Alle Muiswerkers hebben tijdens de zomer keihard gewerkt. Cursusboekjes schrijven, handleidingen vernieuwen, webpagina’s aanpassen, instructiefilmpjes maken. Alles is op de schop gegaan.”

  Spectaculaire eigenschappen Muiswerk Online 2.0

  De vormgeving is fris en strak en het gebruiksgemak is verder verbeterd. Leraren zien de voortgang nu ook grafisch, direct vertaald naar Meijerinkniveaus of naar cijfers. Meer dan twintig oefenmodules zijn vernieuwd en als de opleiding van de leerling is ingevuld, dan krijgen zij automatisch de juiste modules te zien. Voor elk schooltype zijn nieuwe diploma's beschikbaar. Alle modules en testsuites zijn in het nieuw gestoken. En er is een speciale tabletversie. Uniek, omdat de app alles biedt wat de gewone versie ook biedt. 

  Ervaringen eerste gebruikers

  Voor de zomer bezochten verschillende Muiswerkgebruikers sneak previews van Muiswerk Online 2.0 op het kantoor in Uithoorn. Zij gaven feedback op de voorlopige versie die zij mochten uitproberen. De reacties waren enthousiast. Theo Schijf: “Ideeën voor vernieuwingen die wij doorvoeren komen voor 90% uit de praktijk. Docenten vertellen ons waar zij tegenaan lopen en wat wij daaraan kunnen doen. Wij luisteren goed en doen er wat aan. Onze gebruikers zorgen ervoor dat ons product continu mooier en effectiever wordt.”

  Klik hier voor een eerste indruk of vraag direct een demo aan. 

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS