Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
31 October 2013
Artikel delen

Nick & Simon geven allereerst digibord concert op basisscholen

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Nick & Simon, de ambassadeurs van Edukans, geven het allereerste live digibord concert. Alle scholen die meedoen met Edukans Schoenmaatjes krijgen maandagochtend 11 november de zangers live op het moderne schoolbord te zien. Ze zingen hun mooiste hits en vertellen alles over hun reis naar Kenia waar zij zelf schoenendozen uitdeelden met Edukans. Kinderen kunnen een vraag stellen die de ambassadeurs live in de uitzending beantwoorden.

  Het concert dat via een live stream op maar liefst achtduizend computers en digiborden is te zien, is een cadeautje voor iedereen die meedoet met Edukans Schoenmaatjes. De deelnemers krijgen een wachtwoord.

  Onlangs deelden ambassadeurs Nick & Simon gevulde schoenendozen uit in Kenia. ‘Het was een van de meest indrukwekkende momenten in ons leven’, zeggen de Edukans ambassadeurs. ‘Met het uitpakken van één simpele schoenendoos vol schoolspulletjes en cadeautjes kan zo'n kind weer jaren vooruit! Het motiveert kinderen om naar school te gaan. Bovendien leren kinderen in Nederland te beseffen wat ze hebben, door het te delen met hun schoenmaatje.’

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS