Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
8 October 2010
Artikel delen

Nieuwe educatieve cd-rom van Mijn naam is Haas

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Haas wil verven. Het liefst verft hij alles in zijn lievelingskleur: blauw. ‘Blauwe bomen, blauwe struiken, blauw gras! Zou dat niet mooi zijn?’ Haas gaat vrolijk op pad, maar om hem heen groeit nog weinig wat hij kan schilderen. Kun jij iets voor hem tekenen? Bloemkolen op de akker, paddestoelen in het bos… Haas schildert ze allemaal blauw. Maar zijn de andere dieren wel zo blij met al dat geklieder? Bruut het wilde zwijn vindt geel veel mooier dan blauw. Suus het schaap wil helemaal geen geverfde wol. En wat moet Koe met blauwe vlekken op haar vacht?

  Met deze nieuwste educatieve cd-rom van Mijn naam is Haas kunnen kinderen samen lekker gaan kliederen en een landschap tekenen voor Haas. Met elk landschap dat je voor Haas tekent ontstaat er een ander verhaal en beleef je samen met zijn dierenvrienden de kleurrijkste avonturen.

  Mijn naam is Haas is een serie prentenboeken en interactieve cd-roms rondom het karakter Haas en zijn vriendinnetje Sofie voor kinderen van drie tot zeven jaar. Alle Mijn naam is Haas-producten gaan uit van het principe dat je leert door te spelen. De onderwerpen sluiten aan bij thema

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS