Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
28 October 2009
Artikel delen

Nieuwe portal W24 gelanceerd

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Sinds deze week is de portal W24.nl online. W24.nl is een samenwerkingsverband tussen de publieke omroepen VPRO en Teleac, Kennislink.nl en science center NEMO. De portal biedt een overzicht van alles wat er speelt in onze wereld op het gebied van wetenschap en technologie.

  Via de videorubriek Scienceflash NU, het Weekjournaal, de blog Verse Wetenschap, een rss-feed en andere berichtgeving blijft u op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen. De dossiers over tal van onderwerpen zoals bijvoorbeeld evolutie, sterrenkunde, biotechnologie en het klimaat geven een schat aan achtergrondinformatie.

  Andere hoogtepunten zijn de portretten van hedendaagse wetenschappers, de column van journalist Marcel Hulspas  en de interviewreeks van de gelauwerde natuurkundige Leo van Kouwenhoven die collega wetenschappers het vuur na aan de schenen legt.  Bovendien is W24.nl de toegangspoort naar het rijke archief van de Publieke Omroep en van Kennislink.nl. Veel van de aan wetenschap en techniek gerelateerde radio en Tv-uitzendingen zijn toegankelijk via W24.nl. Zoals Noorderlicht en Hoe?Zo! radio en TV.

  www.w24.nl

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS