Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
30 July 2012
Artikel delen

Nieuwe projectoren Sony speciaal voor onderwijsinstellingen

Categories

Tags

    Deel dit artikel

    Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

    Tip hier de redactie

    Sony introduceert twee nieuwe series projectoren: de VPL-D100-reeks en de VPL-E200-reeks. De projectoren uit deze series zijn speciaal ontworpen voor MKB-bedrijven en onderwijsinstellingen en beschikken over functionaliteiten zoals BrightEra-technologie en 12-bits digitale 3D-gammacorrectie, voor minder ruis en vloeiende overgangen.


     


    Helder en milieuvriendelijk
     


    Om onnodig energieverbruik te voorkomen, hebben de nieuwe projectoren een functie die de helderheid van het geprojecteerde beeld automatisch regelt (Auto Brightness Adjustment). Als er bijvoorbeeld donkere beelden worden geprojecteerd waarvoor niet veel helderheid nodig is, vermindert de lampuitvoer. Alle projectoren beschikken ook over de Eco Mode-functie waarmee de gebruiker kan schakelen tussen drie helderheidsstanden: hoog, standaard en laag. Dit verlaagt het energieverbruik van de projector en verlengt de levensduur van de lamp en de projector. Afhankelijk van de geselecteerde lampmodus loopt de levensduur op tot circa 7.000 uur.


     


    Andere functionaliteiten
     


    Alle modellen uit de E200-reeks zijn voorzien van standaardfuncties als een hoog vermogen16-W speaker, 2x RGB, HDMI, S-Video, RS-232C, RJ-45, microfoon en optionele draadloze voorziening. Daarnaast kunnen verschillende projectoren uit zowel de E- als de D-serie op afstand bestuurd worden via een (bekabeld) LAN-netwerk. De gebruiker kan desgewenst beelden projecteren via een bekabeld LAN of een draadloos netwerk, zonder dat daarvoor extra signaalkabels nodig zijn. Voor een draadloze verbinding is een optionele  USB-dongle (IFU-WLM3) vereist.


     


    Meer informatie is te vinden op www.pro.sony.eu.

     

    Tags

    Deel dit artikel

    Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

    Tip hier de redactie

    Gerelateerd

    BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS