Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
16 March 2015
Artikel delen

Nieuwe Vives verschijnt dinsdag 17 maart met thema: de Lerende Leraar

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het wordt al bijna gewoon om je even mee te nemen in het denk- en doe proces van het tot stand komen van het maartnummer van Vives magazine waar ik dit keer de jager/verzamelaar van artikelen was.

  Voor mij is dit gek genoeg de laatste van dit schooljaar, want het volgende magazine van mei komt van de hand van Marcel Kesselring. De lerende leraar is het thema van deze Vives. We hebben geprobeerd dat ook in de artikelen tot uitdrukking te laten komen. Natuurlijk niet in alles, want de lees en kijktips, Eduapps, Eduware en reviews zijn gevuld met direct bruikbare materiaal die je in jouw onderwijs kunt inzetten.

  Ik merk wel dat het ook heel lekker is om soms niet helemaal op ict te focussen maar ook even wat zijsporen te bewandelen en daarom is de klant is koning waarin Carla Desain een jonge Willemijn bevraagd heel erg leuk.

  Naast het hoofdredacteurschap zijn Marcel en ik echt heel hard aan het brainstormen over de Vives Academy en de verbinding van de website vives.nl met het papieren Vives magazine. Omdat wij het er beiden ‘naast’ doen gaat het soms niet zo snel als we willen.

  De Vives van maart maakt mij in elk geval weer blij, want de Blogger blijft aan het woord en leuk stel onderwijsondernemers vertelt over de business en de start-up is ook helemaal van onderwijs.

  Veel lees en dit keer ook veel leerplezier! Ik hoor trouwens graag wat jij ervan vindt en sta altijd open voor suggesties op karin@vives.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS