Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
26 November 2010
Artikel delen

Online Live Remedial Teaching: eindelijk aandacht voor

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  20 leerlingen van Montesorrischool Stad (Almere) zijn gestart met live online sessies in de virtuele klas. Leerachterstanden op het gebied van spelling worden weggewerkt door intensieve online begeleiding (4 keer per week).

  Specialisme (dyslexie, dyscalculie, meerbegaafdheid etc) wordt op flexibele basis ingehuurd, waardoor een aantrekkelijk kostenplaatje ontstaat voor zowel de school als de ouders. Nisai faciliteert deze (en meerdere) live online onderwijsdiensten.

  De virtuele klas biedt de mogelijkheid om leerlingen live online onderwijs te geven met een hoog interactief niveau op regelmatige basis. Middels headset en webcam vindt online communicatie plaats. De leerling en de remedial teacher loggen in vanaf verschillende locaties, vanuit de klas en vanuit huis. Ouders kunnen meekijken en worden hierdoor actief betrokken bij de ontwikkeling van hun kind.

  Project online Remedial Teaching
  De Montessorischool Stad is als eerste gestart met een project online Remedial Teaching. De deelnemende leerlingen, van de midden- en bovenbouw, hebben moeite met spelling in de reguliere klas. Samen oefenen zij gedurende 6 weken 3 keer per week in de virtuele klas met een ervaren remedial teacher. De continu

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS