Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
2 March 2009
Artikel delen

Ontknoping wedstrijd ‘Create your world’

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Na een maand lang campagnevoeren is het donderdag 5 maart zover. Dan volgt in YOUR SPACE de spannende ontknoping van Create YOUR WORLD. Wie maakte de meeste indruk op de jury? En wie won de meeste internetstemmen?

  Tijdens deze finale maakt de jury bekent welke vijf van de tien finalisten hun langverwachte droom mogen waarmaken. YOUR WORLD ondersteunt de jongeren 4 maanden lang in het proces naar de wezenlijke uitvoering. 

   

  Create YOUR WORLD
  Create YOUR WORLD is een coaching-event in het kader van YOUR WORLD dat erop gericht is jongeren in hun kracht te zetten: Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe zet ik de dingen die ik wil in de wereld?

  In het weekend van 24 en 25 januari werden in YOUR SPACE, de fysieke jongeren hang-out van YOUR WORLD, 240 geselecteerde jongeren gecoacht door bekende Nederlanders. Nicolette Kluiver, Hugo Borst, Miryanna van Reeden, Howard Komproe en Timor faciliteerden de jongeren in hun zoektocht naar hun krachten en moedigden hen aan deze verder te ontwikkelen. Het weekend was een interactieve ontdekkingsreis vol inspiratie, dialoog en motivatie.

  Uit de 240 aanwezige jongeren koos de jury 10 finalisten die een maand lang campagne voeren tot en met 5 maart. Op die dag wordt deels door internetstemming deels door de stem van de jury bepaald welke 5 jongeren hun wensdroom waar mogen maken. YOUR WORLD ondersteunt de 5 finalisten 4 maanden lang in hun proces op weg naar verwezenlijking van hun droom.

  YOUR WORLD
  In 2009 is Rotterdam: YOUR WORLD, de eerste Europese Jongerenhoofdstad. YOUR WORLD stimuleert inbreng en betrokkenheid van jongeren, biedt ruimte voor talentontwikkeling en werkt aan eerlijke beeldvorming van jonge Rotterdammers. Óók na 2009. Kijk voor meer informatie op www.your09.nl.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS