Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
7 August 2008
Artikel delen

Oracle Academy biedt curriculum op universitair niveau

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Oracle verwelkomt 120 trainers uit 14 landen voor het volgen van een gevorderd trainingsprogramma als onderdeel van Oracle Academy in EMEA. Dit is een intensief en professioneel opleidingsprogramma voor docenten van het voortgezet, hoger en universitair onderwijs. Zij worden opgeleid om hun studenten en leerlingen optimaal voor te bereiden op hun loopbaan. Het gevorderde trainingsprogramma komt overeen met een universitair niveau.

  De deelnemende docenten worden opgeleid in het doceren van Oracle Academy’s Advanced Computer Science programma of het Enterprise Business Application programma. Beide onderwijsprogramma’s zijn gericht op studenten van universitair niveau en bieden hen de vereiste technologische en zakelijke vaardigheden voor het werken binnen de wereldeconomie. Het bijkomende voordeel voor de docenten is de mogelijkheid de nieuwste technologische vaardigheden op te doen en om daarmee de waarde van hun lesprogramma te verhogen. Verder kunnen zij na het afronden van de training aanspraak maken op de titel Oracle Certified Professional.

  “Oracle Academy biedt een intensief curriculum aan docenten binnen de regio Europa, Midden Oosten en Afrika”, vertelt Clare Dolan, Vice President Oracle Corporate Citizenship. “Deze programma’s garanderen dat studenten de meest recente vaardigheden en competenties ontwikkelen die op dit moment worden vereist binnen het hogere onderwijs en de economie van de 21e eeuw. Door deze trainingen aan te bieden in de verschillende landen ondersteunen we de groeiende vraag naar goed opgeleide IT-mensen binnen deze regio.”

  De training wordt tussen juli en oktober 2008 gegeven in zeven landen: Egypte, Duitsland, Hongarije, Israel, Polen, Roemenie en Slowakije. Het lesprogramma is gericht op het programmeren van databases en Java, SOA en Data Warehousing.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS