Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
11 January 2017
Artikel delen

PO-raad presenteert manifest “N

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Op 19 januari presenteert de PO-Raad in samenwerking met diverse andere partijen het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Onderwijs en marktpartijen maken zich daarin samen sterk om te zorgen voor een goede inzet van ICT in het funderend onderwijs. Daarmee kunnen leerlingen meer onderwijs op maat geboden worden en de administratieve werklast voor leraren verminderen.

  Niet meer dan logisch om hier in deze digitale tijd werk van te maken, zou u zeggen. Bij de PO-raad waren ze geschrokken en teleurgesteld na het lezen van de verkiezingsprogramma’s van de meeste politieke partijen. Nauwelijks wordt er in stilgestaan bij de nut en noodzaak van de inzet van ICT in het onderwijs. Daarom is het tijd voor actie!

  Op 19 januari zal de PO-Raad met diverse andere partijen de overheid vragen ook haar verantwoordelijkheid te nemen. Want alleen als onderwijs, marktpartijen én overheid zich allemaal inzetten, kunnen zij hun ambities realiseren.

  U bent van harte uitgenodigd om bij de presentatie van het manifest aanwezig te zijn en zo ook uw stem te laten horen. Tijdens de presentatie gaan we in gesprek met Kamerleden en krijgt ook de zaal gelegenheid om mee te praten. We sluiten af met een borrel.

  Praktische informatie

  Datum: 19 januari 2017
  Tijd: 15.15 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 15:00 uur
  Waar: Dudok, Hofweg 1A, Den Haag

  Aanmelden kan via deze link.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS