Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
12 January 2015
Artikel delen

Preview Vives NOT-special – van de hoofdredactie –

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Terwijl ik een restje van de pepernoten opeet en de kerstboom hier net opgezet is, schrijf ik [mede namens Marcel] dit voorwoord. Zelfs om je nu, terwijl je dit leest, een gelukkig onderwijsjaar te wensen is niet meer volgens de etiquette.
  De aankomende Vives is helemaal gericht op ‘we maken het zelf’ en bevat vooral onderwerpen voor en over de Beta’s onder ons. Deze Vives is onze 3e uitgave als hoofdredactie-duo en ik wil hier even van de mogelijkheid gebruik maken om ons redactieteam een groot compliment te geven. We hebben weer een topinhoud verzameld en dat zou niet lukken zonder de bijdragen van de redactie.

  Kijk eens naar het interview met Daan Roosegaarde, dat via Skype tot stand kwam. Maar ook het prachtige portret van Arjan van der Meij, met zijn ‘makered’ hart, de klant is koning met de jonge programmeur Nick Jordan en het artikel over het Technasium. Ook de rubrieken Eduapps, Schooltools, Recensies, Kijktips en de Betekening zouden niet gerealiseerd kunnen worden zonder redacteurs. Natuurlijk zijn we ook brutaal genoeg om mensen zelf aan het werk te zetten, de brutale vragen, het Blogpodium, de reisgids digitaal leermateriaal als start-up en de nieuwe rubriek Onderwijsondernemer.

  Uiteraard zou Vives niet eens kunnen bestaan zonder adverteerders, dus ook voor hen een ‘bedankt en blijf ons vooral steunen’.  Marcel en ik zijn nog lang niet klaar, sterker nog we hebben wilde plannen voor 2015. De eerste actie is ‘vooreentienjebenjemijnvriendje’, laat die acceptgiro nu eens niet liggen, maar word echt lid van de Vives Community. Waarom? Dat doen we de komende maanden uit de doeken.

  Maar nu eerst de NOT, waar wij natuurlijk ook te vinden zijn. In de aankomende editie van Vives lees je daar meer over.
  Veel leesplezier gewenst en zoek ons vooral op tijdens de NOT.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS