Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
29 June 2016
Artikel delen

Projecteer 3D beelden met een 3D-pc

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  HP kondigde onlangs de Sprout Pro aan voor het onderwijs en het zakelijke segment. Sprout Pro is een multifunctionele pc die beschikt over een 2D en 3D-scanner en een beamer waarmee voorwerpen op een mat of scherm kunnen worden geprojecteerd en gedigitaliseerd. De pc is met name geschikt voor het onderwijs en de creatieve sector.

   

  Door de mix van touch, audio en visuele mogelijkheden maakt Sprout lessen leuker en interactiever. Scholieren en studenten kunnen door middel van multi-screen snel en eenvoudig samenwerken en vanwege de interactieve en intuïtieve computerervaring wordt de betrokkenheid tijdens de les bevorderd. De machine is een pc, documentcamera, 2D- en 3D-scanner in één, waardoor docenten en studenten op een heel andere manier les kunnen geven/volgen.

  Sprout is een eerste-in-zijn-soort Immersive Computing platform waarbij de traditionele pc-ervaring van de gebruiker opnieuw wordt gedefinieerd, door barrières tussen de digitale en fysieke wereld te dichten. Professionals binnen de creatieve sector kunnen Sprout gebruiken om 2D-objecten te scannen en te bewerken. Met de Sprout Companion voor Skype for Business kunnen gebruikers hun beeldscherm tijdens een Skype-call delen en samenwerken. Met de Sprout mat en pen kunnen notities worden gemaakt op het Skype-whiteboard. De HP External Display Mixer stelt gebruikers in staat de Sprout dual screen, de feed van de webcam of camera te delen. De HP Magnifier vervangt een documentcamera; gebruikers kunnen objecten live delen met een publiek en op het object inzoomen en foto’s maken tijdens het presenteren.

  De introductie binnen het onderwijs wordt gedaan door De Rekenwinkel uit Apeldoorn, die specifieke trainingen en demonstraties voor de Sprout organiseert op scholen en bij bedrijven, waarbij de nadruk ligt op het leerproces voor de leerlingen. Meer informatie is te vinden op www.hp-sprout.nl. Boek nu al uw afspraak voor komend schooljaar, voordat er geen plek meer is!

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS