Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
10 February 2021
Artikel delen

Rekensessie Startrekenen MBO | nieuwe rekeneisen

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Nieuwe mbo-rekeneisen, nieuwe online methode

  In het schooljaar 2022-2023 starten de eerstejaars mbo-studenten in niveau 2, 3 en 4 met de nieuwe rekeneisen. Je zult hier ongetwijfeld vragen over hebben, bijvoorbeeld: Wat houden de nieuwe rekeneisen precies in? Hoe richt je je rekenonderwijs erop in? En hoe komen de nieuwe eisen in de rekenmethode terug?

  Als vervolg op de eerste rekensessies in januari, februari en maart organiseert Uitgeverij Deviant nieuwe rekensessies op 20 en 22 april aanstaande. In deze sessie nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen van Startrekenen MBO, de nieuwe rekenmethode die volledig gaat voldoen aan de nieuwe rekeneisen.

  Dit laten we zien

  Waar staan we nu, hoe ziet de rekenmethode eruit en wat kun jij als docent binnenkort van ons verwachten? We geven onder anderen een inkijk in het werkboek en de nieuwste taken en vraagvormen in het methodeplatform Studiereader.
  In maart stellen we een eerste taak beschikbaar in Studiereader. We horen graag wat de ervaringen van docenten zijn en beantwoorden de vragen die bij hen en jou leven. Ook vertellen we je over de pilot die in september start en leggen we uit hoe je mee kan doen.

  Inschrijven

  Schrijf je in voor de online rekensessie via deze link.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS