Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
17 February 2012
Artikel delen

Rekentafels oefenen met app Tafelkluis

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De app Tafelkluis is naast voor de iPhone nu ook beschikbaar voor de iPad. Qink [marketing- en communicatiebureau] en Graaf ICT [ontwikkelaar apps voor iPhone en iPad] lanceerden in 2011 de app Tafelkluis, een educatieve app om rekentafels te oefenen. 

  De betaalde versie van de Tafelkluis iPhone app is met regelmaat gedownload en staat in de top 25 van de categorie onderwijs. “De app is zo vormgegeven dat het voor kinderen een leuke en uitdagende game is om rekentafels te oefenen”, aldus de uitgevers van de app. Tafelkluis voldoet aan de richtlijnen van het basisonderwijs voor wat betreft de snelheid van beantwoorden van de sommen.

  Per speler wordt door de app een tafeloverzicht bijgehouden. Zo kan het kind zien welke tafels al geoefend zijn en hoe dat is verlopen. Ouders krijgen hiermee ook inzicht in de vorderingen van hun kind.

  Tafelkluis Lite is een verkorte versie van de betaalde Tafelkluis app en is ideaal om kennis te maken met Tafelkluis. Voor zowel de iPhone als voor de iPad is een gratis lite versie te downloaden in de app store. De volledige versies voor iPhone en iPad kosten beiden

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS