Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
6 October 2008
Artikel delen

Samenwerking Aura Software BV en Tools4Ever

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het gros van de schoolmediatheken gebruikt de Aura mediatheeksoftware. Zij moeten regelmatig leerlinggegevens in Aura invoeren. Ieder schooljaar weer een tijdrovend karwei. Gelukkig is dit nu voorbij want in samenwerking met de firma Tools4ever heeft Aura Software een koppeling ontwikkeld om gegevens van leerlingen in Aura volledig geautomatiseerd te beheren. Zo houden scholen hun leerlinggegevens in Aura up-to-date. Deze gloednieuwe module is vanaf nu leverbaar.

  Aura en UMRA
  De meeste leerlinggegevens zijn aanwezig in het leerling-/studentvolgsysteem van de school. De User Management Resource Administrator (UMRA) van Tools4ever zorgt ervoor dat de gegevens uit bijvoorbeeld Magister, @VO of nOISe automatisch beschikbaar komen voor Aura. Met de Aura UMRA Koppeling worden deze gegevens automatisch in Aura doorgevoerd. Iedere keer dat informatie over een leerling woerdt gewijzigd, wordt deze informatie door de koppeling gedetecteerd en automatisch geïmporteerd door Aura. Het maakt niet uit welk leerlingadministratiesysteem een school gebruikt: de koppeling met UMRA kan voor ieder systeem worden ontwikkeld.

  Tijdsbesparing

  De Aura UMRA Koppeling is de perfecte oplossing om het beheer van leerlinggegevens in Aura te vereenvoudigen. Scholen besparen veel tijd; zij hoeven immers niet meer aan het begin van ieder schooljaar leerlinggegevens opnieuw in te voeren in Aura. Ook tussentijdse mutaties worden automatisch voor hen in Aura verwerkt, zonder enige handmatige tussenkomst.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS