Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
23 November 2016
Artikel delen

Sinterklaas betrokken bij

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  ‘Kinderen verdienen schone lucht’ is een initiatief van Henk Jan van Harten. Als vader met twee kinderen op de basisschool wilde hij iets ondernemen tegen het slechte (ziekmakende) binnenklimaat in klaslokalen. Na twee en een half jaar voorbereiding en onderzoek startte hij de Schone Lucht Machine. Een onderneming met een missie: schone lucht leveren waar mensen leren, werken en wonen. Speciaal voor scholen bedacht hij het concept ‘kinderen verdienen schone lucht’.  

  Doel is om dit concept onder de aandacht te brengen van alle basisscholen in Nederland. Om dat te bereiken, is er afgelopen dinsdag een video online gezet met daarin een rol voor Sinterklaas. De kindervriend is geschokt dat de binnenlucht op ca. 80% van alle basisscholen ernstig tekort schiet (onderzoek TNO – GGD). Maar hij is verheugd dat een vader daar iets tegen wil ondernemen, want lang niet alle scholen kunnen worden geholpen met gemeentelijke subsidies. Als die er al zijn… ‘kinderen verdienen schone lucht’ heeft daar een oplossing voor.

  Alle basisscholen bereiken.

  Familie, vrienden en kennissen worden gevraagd om de video online te delen. Maar om alle basisscholen te bereiken hebben we de pers hard nodig. Daarom het verzoek om aandacht te geven aan ‘kinderen verdienen schone lucht’.

  Meer informatie: www.kinderenverdienenschonelucht.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS