Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
10 June 2009
Artikel delen

Slim.nl wordt aanbieder van Microsoft downloadproducten

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Slim.nl, de aanbieder van legale software en hardware voor studenten en medewerkers uit het VO en MBO/ROC, biedt nu alle reguliere Microsoft desktop-producten aan als download. Ze is hiermee wereldwijd de eerste partij die van Microsoft een licentie krijgt om naast software op DVD ook downloads aan te bieden.

  Naast het gemak van de aanschaf (vanuit huis en op elk gewenst moment) brengt het een aanzienlijk kostenvoordeel met zich mee. Standaard kan de webwinkel Slim.nl aan studenten en medewerkers uit het VO en MBO/ROC kortingen bieden die oplopen tot 90% van de reguliere winkelprijzen. Nu de producten als download zijn af te nemen biedt Slim daar bovenop nog eens 20% extra korting. Joost Wasch, directeur van Slim geeft aan dat hiermee een mooi alternatief wordt geboden voor illegale kopieën. “De tarieven die wij kunnen bieden maken de stap naar gebruik van legale versies met complete en betrouwbare functionaliteiten wel heel klein, ook voor gebruikers met een beperkt budget. Daarnaast eisen ook de scholen steeds vaker het gebruik van officiële software voordat verbinding met het schoolnetwerk mag worden gemaakt.”

  Microsoft-producten die Slim als download biedt zijn Microsoft Office Enterprise 2007, upgradeversies van Microsoft Vista Business en Ultimate, Windows XP Professional, Office Project Professional en Office Visio Professional.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS