Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
11 September 2009
Artikel delen

Softwaresimulator helpt bij keuze interactieve borden

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Het aanbod aan digitale borden voor onderwijs en bedrijfsleven heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Het aantal mogelijkheden lijkt onuitputtelijk en voor vrijwel elke toepassing is maatwerk leverbaar. Dit kan leiden tot keuzestress bij toekomstige gebruikers. Legamaster, specialist van interactieve borden voor onderwijs en bedrijfsleven, heeft hiervoor een oplossing bedacht: de nieuwe website www.e-legamaster.nl

  Op deze website kunnen bezoekers met behulp van een softwaresimulator de software van de interactieve Legamaster-producten uitproberen. Ook is het mogelijk om via een digitale vragenlijst direct antwoord te krijgen op de vraag welk bord het meest geschikt is voor de toepassing die de bezoeker wenst. 

  In de afgelopen jaren is het Legamaster-assortiment voor onderwijs en bedrijfsleven flink uitgebreid. Voor beide doelgroepen is er een breed aanbod aan producten die whiteboard, projectiescherm en interactief bord in één zijn. “Stuk voor stuk zullen ze gesproken woorden kracht bij zetten en presentaties gemakkelijker en dynamischer maken”, zegt marketingmanager Benelux, Denis Hoogeveen. “Maar het blijft de vraag welk product voor welke klant het meest geschikt is. Hoe meer keuze, hoe meer vraagtekens toekomstige gebruikers daarover hebben. Hoewel we hierover uiteraard een gedegen persoonlijk advies kunnen geven, wil men zich vaak vooraf eerst zelf oriënteren. Zo kwamen we op het idee van de softwaresimulator waarmee toekomstige gebruikers al direct op onze website de software van de borden kunnen uittesten.”

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS