Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
11 December 2008
Artikel delen

Speel mee met de laatste drie rondes van de KubusQuiz!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  U kunt nog zes weken mooie prijzen winnen in de Kubusquiz: de online kennisquiz over brede scholen. Iedereen kan elke ronde namens zijn of haar basisschool weer meedoen, leerkrachten, coordinatoren, ouders, oppasoma’s, oud-leerlingen, ambtenaren en beleidsmakers. We spelen nu de vierde ronde, met als thema Sport.

  Met de KubusQuiz benadrukt BredeSchool.nl de verschillende aspecten van brede scholen. De ene school doet veel aan cultuur, de andere vindt sport belangrijk en weer een andere school kiest voor extra uren techniek. Elke twee weken speelt BredeSchool.nl een nieuwe ronde. In totaal spelen we zes rondes.

  Na elke ronde ontvangen tien winaars een leuk en leerzaam prijzenpakket. BredeSchool.nl reikte de afgelopen weken aan 30 winnaars prachtige prijzenpakketten uit met daar in gezelschapsspellen, speelgoed van het jaar de MOOV en fraaie bouwstenen voor architecten in spe. Basisscholen De Spelelier uit Boxtel, De Globetrotter uit Rotterdam en De Franciscusschool uit Woerden ontvingen persoonlijk een pakket uit handen van de redactie.

  Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling wordt op 29 januari 2009 de eindronde gespeeld. Zes teams spelen dan om de hoofdprijs: een geheel verzorgde schoolreis voor een klas of een teamexcursie. Meedoen is simpel! Ga naar www.bredeschool.nl en beantwoord de vragen. De actie loopt tot en met 20 januari 2009.

  Binnen een brede school werken verschillende organisaties samen om de ontwikkeling en talenten van kinderen te verbeteren. Zo zijn bijvoorbeeld kinderopvang, sportclub, bibliotheek of buurtvereniging vaak in een brede school te vinden.  De KubusQuiz wordt georganiseerd door BredeSchool.nl, de kennis- en informatiewebsite over brede scholen.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS