Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
26 February 2014
Artikel delen

Studywise: totaalconcept voor BYOD in het onderwijs

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Switch IT Solutions biedt scholen vanaf nu een totaalconcept voor digitaal onderwijs. Van IT-omgeving, helpdesk en training van docenten tot de levering van digitale leermiddelen. Ook de verzekeringen en reparaties van deze digitale leermiddelen worden uit handen genomen. 

  Succesvol digitaal onderwijs vraagt meer dan alleen de introducties van tablets of iPads in de klas. Uit de praktijk is gebleken dat een goede vertaling van de onderwijsvisie naar het IT-beleid vaak nogal lastig is. Juist daarom introduceert Switch nu Studywise.

  Bij Studywise krijgt iedere school een eigen webshop, waar leerlingen en ouders (aanbevolen) tablets, iPads en laptops zelf kunnen aanschaffen. Op die manier heeft de school geen omkijken naar de bestelling, levering en financiering. Daarnaast krijgt de school hulp bij onder andere begeleiding van docenten en ontvangen zij een mediapakket met handige hulpmiddelen om het project te introduceren binnen de school.

  Om er zeker van te zijn dat alles goed geregeld is, kunnen scholen terugvallen op het dienstenpakket van Switch. Bijvoorbeeld voor de vertaling van de onderwijsvisie naar een IT-beleid, projectmanagement of het aanleggen van een draadloze leeromgeving. Vanaf nu is het mogelijk dat scholen alles rondom digitaal onderwijs op één plek kunnen regelen en tegelijkertijd leerlingen en ouders een aantrekkelijk aanbod doen. Deze goedkope software kan ook door leerlingen en ouders aangeschaft worden voor thuisgebruik. Dit is mogelijk door een samenwerking tussen Studywise en Slim.nl.

  Scholen kunnen aan de slag met Windows- en Apple-apparatuur. Switch adviseert u graag over de diverse oplossingen in de markt. Switch is onder andere partner van Acer, Apple, HP, Dell en Microsoft.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS