Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 July 2009
Artikel delen

Switch Automatisering lanceert notebook4students.nl

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Voor iedere onderwijsinstelling is het ieder jaar een tijdrovende bezigheid om iedere student te voorzien van een nieuw notebook, dit vanwege de vaak complexe eisen die aan een notebook worden gesteld. Switch heeft in nauwe samenwerking met een aantal onderwijsinstellingen een website ontwikkeld die dit proces voor u uit handen neemt. Van het bestelproces, de levering, aftersales, tot aan de garantie afhandeling aan toe.

  “Door een intensieve samenwerking met grote fabrikanten (o.a. Hewlett-Packard, Logitech, Acer en Philips) kunnen wij notebooks tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden”, zo geeft directeur Bob Vos aan. "Daarbij kan de student rekenen op een goede kwaliteit en service."

  Op de website www.notebook4students.nl kan de student eenvoudig een nieuw notebook bestellen. De notebooks die Switch aanbiedt, zijn zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met de opleiding alwaar de student de opleiding volgt. Zo weet de student zeker dat de nieuwe notebook perfect aansluit op zijn/haar studie.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS