Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
22 July 2011
Artikel delen

TEC/CAD College brengt nieuwste versie 5.3 uit van Trainer CAD

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  TEC/CAD College brengt haar nieuwste versie 5.3 uit van Trainer CAD; leren tekenen met een CAD-systeem. Nederlandstalige educatieve software voor tekenen in de Techniek. Trainer CAD is de persoonlijke coach die de leerling aan de hand neemt en begeleid bij het leren tekenen met een CAD-systeem. Zo maakt de leerling via computer ondersteund onderwijs een snelle start met CAD, Computer Aided Design.

  De theorie is telkens kort en uit zich in de vele geleide instructie en oefeningen waar de leerling als aan een spel mee werkt. De lesstof omvat alle basis tekentechnieken. Bovendien krijgt de leerling een inleiding in ruimtelijk inzicht en projectieleer. Met het bijgeleverde CAD-systeem BCAD kan de leerling onbeperkt oefenen.

  Trainer CAD geeft een degelijke basis voor uitbreidingen naar tekeninglees-, reken- en ontwerpprogramma’s. De eerste stap naar AutoCAD is hiermee ook gemaakt. De theorie geeft tekst en uitleg over CAD technieken. Vervolgens toont een demo hoe deze CAD technieken worden toegepast. Na de theorie krijgt de leerling teken-oefeningen. Wanneer de Trainer vindt dat de leerling voldoende vaardigheid heeft, volgen de toetsen.

  www.cadcollege.nl.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS