Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
1 July 2010
Artikel delen

Teresiaschool uit Waalwijk wint hoofdprijs Scholenparade

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De Teresiaschool heeft de hoofdprijs gewonnen in de Liliane Fonds Scholenparade. De prijs is een interactief digitaal schoolbord, aangeboden door de importeur van ActivBoard in de Benelux, The ACTIVboard people uit Rosmalen. Tijdens de laatste dag van de Beeldenparade op zondag 27 juni werd de prijs aan de school uitgereikt door Minke Booij, ambassadeur van het Liliane Fonds.

  Het ging niet om de hoogste opbrengst van de actie. De deelnemers zijn voornamelijk beoordeeld op inzet, originaliteit, motivatie en relatie met het thema MEEDOEN van het Liliane Fonds. De jury, bestaande uit onder andere Liliane Fonds ambassadrices Minke Booij en Monique Velzeboer heeft de prijzen toegekend.

  De Teresiaschool is uitgeroepen tot winnaar. De school organiseerde o.a. een sponsorloop en heeft gezorgd voor veel aandacht in de pers over het project. Ze betrokken verschillende doelgroepen bij hun actie en hebben het thema meedoen het beste naar voren gebracht. Ook overtuigden zij de jury het beste van hun bewustwording over het leven met een handicap.

  Volgend jaar weer MEEDOEN met school!
  Ook volgend schooljaar kunnen scholen weer in actie komen voor het Liliane Fonds en bijdragen aan dit geweldige goede doel: kinderen met een handicap weer laten meedoen- in het gezin, op school en in de gemeenschap. En ook dan wordt de hoofdprijs weer ter beschikking gesteld door The ACTIVboard people. Lees meer over hoe je mee kunt doen op www.scholenmeedoen.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS