Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 March 2011
Artikel delen

ThinkIdee: inschrijving mogelijk tot 18 april 2011

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De deadline voor de inschrijvingen van de ThinkIdee wedstrijd is verlengd tot 18 april 2011. Tot die dag kunnen docenten hun innovatieve, verrassende en inspirerende lessen indienen.

  Het is al voor de vierde keer dat Oracle en Vives samen de ThinkIdee wedstrijd organiseren. Het verschil met de voorbije jaren is dat docenten de lessen niet meer hoeven uit te voeren binnen de projectomgeving van ThinkQuest Projects.
  Voor welke les u het idee indient is van geen belang: taal, rekenen, aardrijkskunde, alles is goed, zolang het idee maar een toegevoegde waarde heeft voor het onderwijs.

  Dus ga aan de slag en wellicht maakt uw idee het verschil in de klas. De wedstrijd is gestart op 3 december en u kan uw idee indienen tot 18 april 2011. Het enige wat u hoeft te doen is uw vernieuwend lesidee mailen naar Kristel de Witte op kristel.de.witte@oracle.com.

  De docent met de meest originele, inspirerende en verrassende les, ontvangt een SMART Document Camera.
  Hiermee kan men op elk moment objecten onderzoeken, weergeven en er een afbeelding van maken. De ideale manier dus om uw lessen nog interactiever te maken.

  Mail uw idee vandaag nog naar kristel.de.witte@oracle.com.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS