Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
16 March 2020
Artikel delen

Uitgeverij Deviant helpt bij inrichting afstandsonderwijs

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De ontwikkelingen rondom een landelijke schoolsluiting in verband met het coronavirus volgen elkaar in een snel tempo op en de kans dat alle scholen aanstaande maandag daadwerkelijk hun deuren sluiten is steeds groter. Sinds het aanbod van Uitgeverij Deviant op vrijdag 13 maart om mbo’s kosteloos te helpen met de inrichting van online afstandsonderwijs stromen de verzoeken ook uit andere onderwijssectoren binnen. Uitgeverij Deviant geeft hieraan gehoor en brengt alles in stelling om zoveel mogelijk scholen vanaf maandag te helpen hun onderwijs te continueren tijdens deze bijzonder situatie.

  Ook lesmateriaal voor leerlingen in PrO, vso, vmbo en po

  Uitgeverij Deviant ontwikkelt niet alleen lesmateriaal voor mbo-studenten, maar ook voor leerlingen in het praktijkonderwijs, speciaal voortgezet onderwijs en het vmbo. Tevens biedt zij lesmateriaal voor po-leerlingen vanaf groep 6 die moeite hebben met taal en rekenen of juist extra uitdaging nodig hebben. Het aanbod om kosteloos afstandsonderwijs in richten voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels en burgerschap geldt vanzelfsprekend ook voor leerlingen in deze onderwijssectoren.

  Maatwerk en samen zoeken naar passende oplossingen

  Omdat niet elke onderwijssituatie hetzelfde is en leerlingen verschillende onderwijsbehoeften hebben is het belangrijk steeds te zoeken naar een passende oplossing. Docenten kunnen hiervoor contact opnemen met de uitgeverij waar vakvoorlichters klaar zitten om advies te geven over de invulling van zinvol online afstandsonderwijs.

  Hoe te handelen

  Docenten die met het online lesmateriaal van Uitgeverij Deviant afstandsonderwijs willen inrichten kunnen hiervoor een e-mail sturen naar servicedesk@uitgeverij-deviant.nl. Op basis van de aanvraag worden licenties aangemaakt en neemt een vakvoorlichter contact op voor didactische ondersteuning. De licenties zijn geldig tot het einde van het schooljaar en niet enkel tijdens de tijdelijke schoolsluiting.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS