Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
16 June 2021
Artikel delen

Vacature: Senior cursusmanager civiel recht m/v (36 uur p/w)

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het leeraanbod voor medewerkers (rechters en juridisch medewerkers) van de rechtspraak?

  Solliciteer dan!

  Senior cursusmanager civiel recht m/v (36 uur p/w)

  Wat je gaat doen

  Team civiel recht is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van leeractiviteiten en opleidingsprogramma’s binnen het civiele rechtsgebied. De senior cursusmanager is het eerste aanspreekpunt in het team voor de teamleider en lector. Daarnaast krijgt de senior cursusmanager een eigen aandachtsgebied toegewezen waarbinnen hij/zij leeractiviteiten ontwikkelt, organiseert en laat uitvoeren.

  Jij levert als senior cursusmanager binnen het team een organisatorische en inhoudelijke bijdrage door:

  • het overzicht te houden over het totaal aan civiele leeractiviteiten en opleidingsprogramma’s, met als doel de continuïteit van het civiele leeraanbod te bewaken. Je geeft proactief adviezen aan de lector, teamleider en overige teamleden om dit met elkaar in lijn te brengen/houden.
  • De inhoudelijke sparringpartner te zijn voor de collega’s in het team en de lector Civiel. Je borgt, in samenwerking met de lector, de inhoudelijke aansluiting van het leeraanbod bij de beroepspraktijk en de inhoudelijke kwaliteit. Je bouwt en onderhoudt daartoe een netwerk binnen SSR en de rechterlijke organisatie, om het team en de lector te ondersteunen.
  • Eerste aanspreekpunt te zijn voor de teamleider. Je legt (gevraagd en ongevraagd) verantwoording af over de totstandkoming, voortgang en kwaliteit van het civiele leeraanbod.
  • Kartrekker te zijn als het gaat om het behalen van teamresultaten. Je werkt daarin samen met de teamleider en lector, signaleert wat speelt in het team en levert een voorbereidende bijdrage voor de teamleider in zaken omtrent beleid en bedrijfsvoering.
  • Vanuit gelijkwaardigheid bij te dragen aan een prettige samenwerking en groepsdynamiek in het team. Je investeert in de relatie met je collega’s, je stelt je hierin open op en neemt de tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Je voorziet je collega’s van constructieve, collegiale feedback en kunt deze zelf ook zo ontvangen.
  • Het (planmatig) ontwerpen en uitvoeren van leeractiviteiten en het ontwikkelen/vernieuwen van opleidingsprogramma’s binnen het civiele leeraanbod.

  Meer informatie over het leeraanbod Civiel lees je hier.

  Wat we je bieden

  Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 3.279,32 en maximaal € 5.039,00 bruto (schaal 11 CAO Rijk) per maand bij een 36-urige werkweek. Inschaling in een aanloopschaal is mogelijk. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor één jaar met mogelijk na verlenging uitzicht op onbepaalde tijd bij goed en volledig functioneren.

  Organisatie informatie

  https://www.werkenbijderechtspraak.nl/nieuws/de-organisatie/landelijke-diensten/studiecentrum-rechtspleging/

  Meer informatie over SSR, onze visie en ons aanbod kun je vinden op www.ssr.nl. We zijn ook actief op social media (LinkedIn, Instagram).

  Je profiel

  Je bent een verbindende, enthousiaste en innovatieve professional met een juridische en/of onderwijskundige achtergrond (academisch werk- en denkniveau). Je bent theoretisch sterk, beschikt over analyserend vermogen en weet van aanpakken. Je hebt kennis en inzicht in de cultuur, organisatie en inhoud van de rechterlijke organisatie. Je hebt bij voorkeur ervaring met het ontwikkelen van leeractiviteiten en kennis van het werken met innovatieve en interactieve (digitale) onderwijsconcepten. Jouw visie op leren past bij de visie op leren van SSR. Het delen van jouw kennis en ervaring doe je van nature, maar vooral van harte.

  Je hebt ruime ervaring met projectmatig werken. Je bent verbindend in je contacten, waarbij je gericht bent op het bouwen en onderhouden van een persoonlijke, goede relatie.

  Je beschikt over overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit. Je kunt goed omgaan met verschillende belangen (en het overbruggen daarvan) om draagvlak te creëren. Je bent omgevingsbewust en een netwerker. Jouw communicatieve vaardigheden zijn ijzersterk: jij weet dat de toon de muziek maakt.

  Voldoe je niet aan alle eisen, maar ben jij wel ontzettend goed in een groot gedeelte van wat hiervoor beschreven staat? Ook dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

  Interesse?

  Zoek jij inhoudelijke veelzijdigheid en uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? Dan is deze functie bij de Rechtspraak iets voor jou.

  Solliciteer direct via onderstaande button met toevoeging van motivatie en cv. Dit kan tot uiterlijk 11 juli aanstaande.

  Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met mw.mr.drs. Esther Verheijen, teamleider Opleidingen, 06-31753274

  We vragen je altijd een Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen bij indiensttreding.

  Graag in jouw sollicitatiebrief geplande vakantieperiodes in juli en augustus 2021 aangeven.

  Binnen de Rechtspraak weten we heel goed zelf onze kandidaten te bereiken.

  We reageren daarom ook niet op acquisitie of aanbiedingen van bureaus of tussenpersonen.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS