Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
19 December 2018
Artikel delen

Vakantietip: schrijf je in voor de Presenter Awards

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Heb jij al plannen voor de kerstvakantie? Gebruik een vrije middag om jouw beste Presenter-les in te sturen voor de Prowise Presenter Awards 2018/2019. Wie weet ga je ervandoor met een Chromebook EduLine 360 en de felbegeerde award.

   Dit is je kans om je voornemens voor het nieuwe jaar al direct in de praktijk te brengen. Prowise is namelijk wederom op zoek naar de allerbeste en creatiefste lessen in onze gratis onderwijssoftware Presenter. Heb jij je al ingeschreven? Zo niet, aarzel dan geen moment en lever je beste les in!

  Na alle familieverplichtingen is het een welkome afwisseling om creatief bezig te zijn met je lesstof in Presenter. Waar krijg je nu eenmaal een kans om met je beroep (en passie) in de prijzen te vallen? De Prowise Presenter Awards zetten leerkrachten in het zonnetje en zijn tegelijkertijd een inspiratie voor collega’s en andere vakbroeders.

  Mocht je tot de winnaars behoren dan ontvang je niet alleen de Award, maar krijg je bovendien een splinternieuwe Prowise Chromebook EduLine 360.  Het 360º roterend touchscreen zorgt voor unieke mogelijkheden en is afgestemd op de behoeften van de moderne leerkracht.

  Benut je kerstvakantie optimaal en schrijf je beste les in voor de Presenter Awards!

  Zo doe je mee

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS