Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
1 October 2008
Artikel delen

Vier miljoen voor verhogen participatie hoger onderwijs

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  SURFfoundation lanceert vandaag een nieuwe tender van het Nationaal Actieplan e-Learning, waarin vier miljoen euro beschikbaar is voor het uitvoeren van e-Learning-projecten. Samen met SURF heeft het hoger onderwijs veel uiteenlopende ICT-tools, methoden en technieken ontwikkeld. Met het Nationaal Actieplan e-Learning kan het hoger onderwijs nu een nieuwe stap zetten, door succesvolle resultaten te bundelen, verder te ontwikkelen en op brede schaal te implementeren.

  De instellingen voor het hoger onderwijs hebben gezamenlijk gekozen voor een focus voor deze nieuwe tender: het verhogen van de instroom en het studiesucces in het hoger onderwijs. Hogescholen en universiteiten worden uitgenodigd in samenwerkingsverbanden van tenminste drie instellingen projectvoorstellen in te dienen. Deadline voor het indienen van voorstellen is 11 februari 2009.

  Meer informatie over het Nationaal Actieplan e-Learning en de nieuwe tender is te vinden op www.surffoundation.nl/nap. Belangstellenden kunnen zich via deze website ook aanmelden voor informatiebijeenkomsten, waar de tender nader wordt toegelicht.

  Het Nationaal Actieplan e-Learning is een gezamenlijk initiatief van VSNU, HBO-raad, SURFfoundation en het Ministerie van OCW. Met dit programma willen zij een bijdrage leveren aan een hogere participatie in het hoger onderwijs. Op verzoek van de VSNU en HBO-raad voert SURFfoundation de regie over het Nationaal Actieplan e-Learning. De Nederlandse hogeronderwijsinstellingen bundelen binnen SURF al jaren hun krachten als het gaat om ICT en innovatie.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS