Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 March 2022
Artikel delen

ViewSonic, Samen maken we de toekomst

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  ViewSonic is al meer dan drie decennia een wereldwijde audiovisuele leider. We zijn ervan overtuigd dat we kunnen samenwerken met docenten om duurzaam succes en betere leerresultaten te behalen. Onze aanzienlijke ervaring heeft ons veel geleerd over de uitdagingen en behoeften in het echte leven van mensen met wie we werken. We zijn toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van het onderwijslandschap door problemen op te lossen. Door middel van innovatie, geweldige producten en mensgerichte diensten beloven we samen de antwoorden te vinden. Samen maken we de toekomst!

  Lees interessante blogs over Educatie in ViewSonic’s library 

  Betrokkenheid van studenten in het moderne klaslokaal

  Een hoge mate van studentbetrokkenheid wordt normaliter gezien als indicator voor het succes binnen het vak van de leerkracht. Het kan echter een hele uitdaging zijn om deze mate van betrokkenheid in het moderne klaslokaal te krijgen. Deze taak wordt ook gecompliceerder door het feit dat je studentbetrokkenheid op verschillende manieren kunt meten, en het concept heeft geen individuele universeel geaccepteerde definitie.

  Studentbetrokkenheid 

  Studentbetrokkenheid strategieën voor onderwijzers kunnen worden gebruikt om de interesse, deelname en het algehele plezier in hun lessen te verhogen. Enkele van de meest populaire en significante studentbetrokkenheid strategieën zijn: active learning, gamificatie, coöperatief leren en:

  Technologie in het klaslokaal

  De introductie van technologie in het klaslokaal van leeromgevingen kunnen op verschillende manieren helpen bij betrokkenheid. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om lessen samen te stellen met gevarieerde content, van diavoorstellingen tot video’s en zelfs virtual reality.

  Naast de mogelijkheid om lessen veelzijdig te maken om concentratieverlies te voorkomen, kan EdTech ook helpen om sneller content af te leveren en studenten met verschillende leerstijlen of voorkeuren te bedienen. Interactieve whiteboard technologie en immersieve technologie kunnen studenten ook helpen om direct betrokken te raken bij hun eigen leerproces.

  Lees verder om meer te weten te komen over studentbetrokkenheid in het klaslokaal en hoe het over het algemeen wordt gedefinieerd

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS