Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
15 February 2010
Artikel delen

Web-based typecursus

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Nu de computer een vast onderdeel is van het leven van een kind, is blind leren typen een vereiste. Waar vroeger de typecursussen bestonden uit oefenen, oefenen en nog eens oefenen, biedt Typetopia.com speciaal voor kinderen een hele leuke manier om het vloeiend kunnen typen snel en makkelijk onder de knie te krijgen.

  Kinderen leren met tien vinger blindtypen aan de hand van een spannend avonturenverhaal over de planeet TypeTopia die in gevaar is. Dit verhaal wordt aangekleed met leuke animaties en spannende typegames. Want planeet TypeTopia kan alleen gered worden als het kind goed leert typen. Door de vele educatieve typegames en cliffhangers blijven kinderen tot het eind toe gemotiveerd. Binnen 8 weken kent het kind alle letters op het toetsenbord foutloos te vinden. Om het voor het kind uitdagender te maken, zijn er serious game-elementen toegevoegd aan de cursus.

  Typetopia kent een aparte module voor kinderen met dyslexie waarbij kinderen meer audiovisuele ondersteuning krijgen. Een automatische geluid- en spraakmodule maakt teksten voor de dyslectische leerling veel toegankelijker en verbetert het klankwoordbeeld.

  Typetopia.com is met name geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar. De cursus bestaat uit twintig modulen met elk vijf dagopdrachten van 20 minuten. Bij 5 dagopdrachten in de week is het kind dus in 20 weken klaar. Kosten:

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS