Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
19 November 2008
Artikel delen

Win een Microsft RoundTable tijdens de 18e i&i-conferentie!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Tijdens de 18e i&i-conferentie (volgende week dinsdag en woensdag) kan d.m.v. een innovatief idee de Microsoft RoundTable voor een school gewonnen worden. Het is een geavanceerde videoconferentie-telefoon met een stemgestuurde 360-graden camera die voorzien is van ingebouwde microfoons.

  Bij het innovatief idee wordt er gelet op de toepasbaarheid in het onderwijs (van basis tot hoger onderwijs)/ innovatief & creativiteit. De jury bestaat uit Microsoft, Wortell en i&i. De prijswinnaars met het beste idee worden bekend gemaakt op de i&i-conferentie De Werelt te Lunteren op 26 november 2008 rond 16.00 uur.

  Tijdens een Live Meeting worden er twee vensters weergegeven per RoundTable. Eén venster geeft een panaroma beeld aan van alle gebruikers rond de RoundTable en het andere venster geeft de actieve spreker weer. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld documenten live met elkaar te delen zoals: agendapunten, MS Office documenten , grafieken of een overzicht van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs.

  http://conferentie.magevents.nl/

  www.hetroundtableonderwijsidee.nl

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS