Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
18 April 2017
Artikel delen

Winactie: Educatief met Arduino!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Leer spelenderwijs programmeren met Educatief met Arduino! Wil je zelf aan de slag gaan met “Educatief met Arduino” in de klas of thuis? Vives en Bendoo Box geven samen 5 pakketten “Educatief met Arduino” weg aan de leukste, mooiste en beste inzendingen! Stuur een foto, tekst of video naar info@bendoobox.nl waarin je laat zien dat “Educatief met Arduino” niet mag ont breken in jouw knutselhoek! Met de winnaars zal uiterlijk maandag 3 mei contact opgenomen worden. De mooiste inzendingen zullen getoond worden op de website en social media kanalen van Vives en Bendoo Box. 

  Miljoenen kinderen over de hele wereld gebruiken dagelijks apps en games, maar hebben geen idee hoe dit werkt. Dat is zorgwekkend, want in een wereld die in toenemende mate om software en technologie draait, zijn kennis van technologie en programmeren onmisbare vaardigheden. Het is dus alsof we onze kinderen leren lezen, zonder dat ze weten hoe ze moeten schrijven.

  Leerzame projecten

  Gelukkig is er ook goed nieuws, want leren programmeren en omgaan met technologie is helemaal niet zo ingewikkeld als vaak wordt gedacht. Om het nóg iets makkelijker te maken, presenteren Vives en Bendoo Box met trots ‘Educatief met Arduino’: een fantastische knutseldoos waarmee kinderen in een handomdraai prachtige projecten zelf kunnen maken en programmeren. Het pakket bevat de Arduino-microcontroller (de ‘motor’ achter de projecten) en daarnaast alles wat nodig is om spannende en leerzame projecten in elkaar te knutselen. 

  Naast de hardware bevat ‘Educatief met Arduino’ een handleiding voor leerkrachten en vijf opdrachtkaarten, ontworpen door Pauline Maas (Stichting CodeKlas), met duidelijke uitleg en beeld. Met deze kaarten maken kinderen bijvoorbeeld een verkeerslicht, een kleine piano of een écht werkend alarm. 

  ‘Educatief met Arduino’, met uitgebreid lesmateriaal voor kinderen én leerkrachten kost slechts € 49,90 inclusief btw. Bestelt u meerdere exemplaren, bijvoorbeeld voor de hele school, dan gelden interessante kortingen.

  Wilt u meer informatie over Educatief met Arduino of wilt u een exemplaar bestellen? Ga naar onze webshop

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS