Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
11 December 2012
Artikel delen

Windows 8-tegel toont inleverdatum bibliotheekboeken

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Of het een goed idee is om te upgraden naar Windows 8 hangt, afgaande op de zowel positieve als negatieve adviezen, vooral af van je omstandigheden. Voor bibliotheekleden is er een reden bijgekomen om over te stappen. De app Boekenwurm toont op een tegel over hoeveel dagen je geleende boeken moet inleveren. Na koppeling met je bibliotheek werkt het volledig automatisch. Geen zorgen meer en geen boetes. De app is momenteel gratis.


   


  Boekenwurm is een app voor Windows 8. De app biedt een groot deel van de functies van boekenliefde.nl. Je kunt zien wat duizenden andere lezers vinden van het boek waar je belangstelling voor hebt. Lezers die zich aanmelden en hun mening geven over boeken, krijgen iets terug. Op basis van de eigen waarderingen, geeft boekenliefde boekentips op maat. Lezers die ook lid zijn van een bibliotheek kunnen hun account koppelen aan hun eigen bibliotheek. Daarmee kan boekenliefde.nl automatisch een bericht sturen als geleende boeken ingeleverd moeten worden. Met de app is nu dus ook mogelijk om direct op het startscherm van Windows te zien over hoeveel dagen je boeken moet inleveren (voorbeeld). Boekenliefde is gratis.


   


  Op http://facebook.com/BoekenwurmApp is meer informatie te vinden over de app voor Windows 8 met schermvoorbeelden en een filmpje van de tegel met de inleverdatum. Er is ook een link naar de Windows Store waar de app gratis kan worden gedownload (korte link: http://goo.gl/VDtEJ).


   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS