Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
14 May 2012
Artikel delen

Winvision wint eerste Microsoft Education Partner Award

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, heeft de eerste Microsoft Education Partner Award gewonnen in de categorie System Integrator. Deze nieuwe award werd uitgereikt tijdens SamSam 2012, het congres voor technologie en onderwijs. Volgens Microsoft onderscheidt Winvision zich onder meer door onderwijsinstellingen op strategisch niveau te ondersteunen.

   Microsoft heeft dit jaar voor het eerst prijzen uitgereikt aan Nederlandse partners die bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de educatie ontwikkelen op basis van Microsoft-technologie. Winvision ontving de award in de categorie System Integrator of the Year. De ICT-dienstverlener werkt volgens het juryrapport als zeer gedreven Microsoft partner binnen alle lagen van het onderwijs. Kenmerkend is de gedegen aanpak via de IT Strategy Roadmap waarin ze samen met de klant een langere termijn visie ontwikkelen en deze omzetten in concrete oplossingen. De intensieve samenwerking met Microsoft en het open vizier voor nieuwe mogelijkheden in de markt maken Winvision de winnende system integrator voor het onderwijs in 2012.

  Ook de activiteiten van Winvision met Newsgator, de succesvolle en innovatieve social media-oplossing voor Microsoft Sharepoint, is voor Microsoft een onderscheidend element. Voor de activiteiten in de zorgsector won Winvision sinds 2009 al drie keer op rij de Microsoft Health Partner Award als System Integrator.

   Jeroen Vermeulen, directeur onderwijs van Winvision is blij met de award.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Gerelateerd

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS