Tip hier de redactie
Blog
Bekijk overzicht
20 December 2010
Artikel delen

Zwijsen lanceert 3de gratis app voor iPhone

Categories

Tags

    Deel dit artikel

    Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

    Tip hier de redactie

    De educatieve apps van Uitgeverij Zwijsen zijn een succes. Afgelopen week lanceerde de uitgever voor het basisonderwijs een derde, gratis app voor de iPhone. De INKIE app is speciaal voor meisjes in groep 4, 5 en 6. En volgt op de eerdere Rompompom app (voor kleuters) en Maan roos vis app (voor kinderen in groep 3). De INKIE app past bij het nieuwe tijdschrift INKIE.

    25.000 downloads
    Met de gratis apps spreekt Uitgeverij Zwijsen heel veel ouders en kinderen aan. De Maan roos vis app is bijvoorbeeld al meer dan 25.000 keer gedownload. Ook bij het nieuwe meidentijdschrift INKIE ontwikkelde Zwijsen een app voor de iPhone. Net zoals bij de twee voorgaande apps gebeurde dat in samenwerking met de kinderen zelf. De INKIE app is een speelse en interactieve make-over app. Meisjes van 7 tot 10 jaar kunnen er direct zelfstandig mee aan de slag. De kleurrijke animaties en het vrolijke melodietje stimuleren de creativiteit. Zeker weten dat heel veel meiden INKIE steeds weer van nieuwe creaties willen voorzien.

    INKIE
    INKIE is het nieuwe tijdschrift van Zwijsen voor meisjes in groep 4, 5 en 6. Het is tijdschrift, dagboek, vriendinnen- en tekenboekje in

    Tags

    Deel dit artikel

    Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

    Tip hier de redactie

    Gerelateerd

    BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS