Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
12, Friday, February , 2021
Artikel delen

Beste MBO-onderwijsteam van het jaar 2021 – inschrijvingen zijn geopend

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Dit jaar vindt voor de tweede maal de verkiezing voor het beste mbo-onderwijsteam van het jaar plaats. Het aanmelden van teams kan tot 19 maart.

  Door: MBO-today

  Voor de tweede maal organiseren de BVMBO en de AOb de prijs voor het beste Onderwijsteam van het jaar. De prijs is bedoeld voor een team dat het afgelopen jaar een bijzondere prestatie heeft geleverd. Het kan bijvoorbeeld gaan om een team dat een innovatieve oplossing voor een knellend probleem heeft gevonden of een team dat erin geslaagd is de kwaliteit van het onderwijs sterk te verbeteren. Het kan gaan om alle gebieden die in het mbo van belang zijn, of het nu gaat om de samenwerking met het bedrijfsleven, examinering, keuzedelen of loopbaanbegeleiding.

  Nomineren

  Iedereen die betrokken is bij het mbo (docenten, studenten, bedrijven, ouders) kan een onderwijsteam nomineren. Bent u van mening dat een onderwijsteam de titel ‘onderwijsteam van het jaar 2021’ verdient? Meld dit team dan voor 19 maart 2021 aan via dit formulier.

  Award Onderwijsteam van het jaar

  Een beroepsjury van docenten selecteert de 10 meest opvallende inzendingen. Deze 10 teams krijgen de kans om door middel van een openbare online pitch te laten zien waar zij trots op zijn. Op basis van deze pitch zal een jury bestaande uit docenten, een student en een vertegenwoordiger van een leerbedrijf, de top 3 bekend maken. De winnaar wordt tijdens het ambassadeursgala op 17 mei 2021 bekend gemaakt.

  Het winnende team mag zich een jaar lang Onderwijsteam van het jaar noemen. Ingrid van Engelshoven, de (demissionair) minister van Onderwijs, zal de award uitreiken.

  Het nomineren van een onderwijsteam kan via deze link.

  Bekijk voor meer informatie de website van MBO-today.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS