Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
21, Wednesday, November , 2018
Artikel delen

Boordevol functies en veelzijdig voor het onderwijs

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  [vc_row][vc_column][vc_column_text]Ook dit jaar heeft Skool weer een bundel aanbieding bestaand uit 30 Dell Chromebooks met touchscreen samen met een Dell Compact Charging Cart zodat al uw Chromebooks veilig opgeborgen, opgeladen en vervoert kunnen worden binnen de school. Uitbreidbaar met docking kits voor het eenvoudiger opladen van de Chromebooks.

  Ook heeft Skool dit jaar extra korting op de I3 65 inch touchscreen digiborden. Ideaal voor gebruik in de klas voor als bijvoorbeeld de beamer vervangen moet worden of als jullie op zoek zijn naar een betaalbare touchscreen oplossing. De touchscreens zijn uitgevoerd met 20 punt V-sense touch technologie. Dit zorgt ervoor dat schrijven (met vinger of pen) snel, secuur en natuurlijk aanvoelt. De 4K schermresolutie zorgt voor een super scherp beeld met natuurgetrouwe kleuren.

  De Dell Chromebook 3180 is een 11,6 inch laptop gebouwd voor prestaties en gebruik in het onderwijs. Stevig genoeg voor dagelijks gebruik in de klas en toch betaalbaar. De Dell 3190 2-in-1 laptop biedt dezelfde voordelen binnen de Windows omgeving.

  De Lenovo V130 is een betrouwbare 14 inch laptop voor nodig die je hele studie mee kan. Met zijn Full HD scherm — met matte afwerkingen— en alle andere features die je nodig hebt tijdens je studie.

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Meer informatie” color=”green” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.skool.nl%2Feindejaarsactie2018%2F|title:Meer%20informatie%20|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS