Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
26, Monday, November , 2018
Artikel delen

Cloudwise is Professional Development Partner van Google

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Hoera, Cloudwise is vanaf 1 november officieel Google for Education Professional Development Partner! Hiermee is Cloudwise de eerste PD partner in de Benelux. Een mooie stap voor deze ICT-dienstverlener in het onderwijs.

  Dat klinkt heel mooi, maar wat is het eigenlijk?
  Om PD partner te kunnen worden, is het van belang om minimaal 4 Google Certified Trainers in dienst te hebben en om trainingen aan te bieden die voldoen aan de Google eisen. Ook zegt het dat Cloudwise erkend is door Google om scholen te helpen met het professionaliseren van de ICT-vaardigheden van medewerkers op scholen. Het volgen van de trainingen bij de Cloudwise Academy betekent voor docenten een tijdsinvestering die uiteindelijk tijdwinst in de klas zal opleveren. Deze tijd kunnen zij weer besteden aan waar het uiteindelijk echt om gaat: lesgeven.

  Wat betekent dit voor scholen?
  Een training die je volgt bij Cloudwise, is erkend door Google. Je leert alles over G Suite for Education, Google apps, digitaal leren en ict-vaardigheden. Tijdens de trainingen ga je aan de slag op je eigen niveau en tempo. Om scholen te helpen met het professionaliseren op ICT-gebied, heeft Cloudwise een ICT-vaardigheden scan ontwikkeld. Tijdens de scan wordt het huidige niveau van de ICT-vaardigheden van de medewerkers in beeld gebracht. Deze uitkomsten worden geanalyseerd en op basis daarvan wordt een passend advies gegeven.


  Ook heeft Cloudwise vroegtijdige toegang tot de Roadmap van Google, zodat zij als één van de eerste partijen op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google Apps.

  Cloudwise kan in samenwerking met Google interessante aanbiedingen doen op het gebied van hardware in combinatie met professionalisering en training van de medewerkers.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS