Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
8, Friday, October , 2021
Artikel delen

Controle over gamen, hoe?

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Bron: hoezomediawijs.nl

  Wil je een dorp bouwen op de maan? In een auto racen met je vrienden? Of monsters oproepen op je bureau? Dan kan allemaal met games! Gamen is super leuk en je gaat helemaal op in een andere wereld. Maar soms is het lastig om daar weer uit te komen. Dan zit je uren achter een scherm. Hoe zorg je dat je zelf in control blijft? Ontdek de handige tips!

  Wist je dat?

  Wist je dat de eerste populaire computergame uit 1972 een pingpongspel met maar een paar pixels was? Dat zou je bijna vergeten nu games steeds mooier worden en echter lijken. Zó levensecht dat je zelfs games hebt waarin je elke dag vroeg opstaat en naar je werk gaat! Hartstikke saai, want met games kun je juist dingen doen die je in het echt nooit zou doen. Je kunt in iemand anders schoenen staan en op plekken komen waar je in het echte leven nooit zou kunnen zijn.

  Met virtual reality lijkt het net alsof je écht in de gamewereld stapt. En met augmented reality kun je games projecteren in de echte wereld, zoals Pokémon Go. Hoe zou de wereld er uitzien als het echte leven een game is? Dat zie je in dit filmpje

  Lees hier het hele artikel

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS