Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
14, Tuesday, September , 2021
Artikel delen

Dag van de leraar: de aftrap van de challenge #kentumijnog

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  “Een leraar raakt de eeuwigheid. Hij weet nooit waar zijn invloed zal stoppen” – Confucius

  Dagelijks zetten ongeveer 250,000 leraren zich in voor goed onderwijs voor elk kind. Op 5 oktober 2021 starten de genomineerde voor ‘Leraar van het jaar 2021’ de challenge #kentumijnog. Hiervoor roepen ze iedereen met een hart voor onderwijs op om mee te doen. Kirsten Cuppen (finalist leraar van het jaar MBO en genomineerd voor de Global teacher price van Unesco) en Roy Helmerhorst (finalist leraar van het jaar VO en oprichter van Aardrijkskunde kennisclips op Youtube) zullen als eersten hun boodschap op social media plaatsen met de hashtag #kentumijnog.

  Zelf meedoen

  Ouders, verzorgers, leerlingen, leraren… iedereen wordt opgeroepen om mee te doen. Doel is om met een positieve boodschap de leraar te bedanken die voor jou als persoon het verschil heeft gemaakt. De challenge gaat live op de dag van de leraar. Andrew Niemeijer van Stichting leraar van het jaar vertelt: ‘Jij kent vast wel een leraar die het verschil heeft gemaakt in jouw leven. Of een leraar die jouw schooltijd net iets leuker heeft gemaakt!’’ Op de dag van de leraar roepen we jou op om deze bijzondere leraar te bedanken.

  Stappenplan om mee te doen:

  1. Post een filmpje van jezelf met een (oude) schoolfoto;
  2. Schrijf waarom je jouw leraar wil bedanken;
  3. Post jouw filmpje op social media met de hashtag #kentumijnog

  De organisatie zal de meest bijzondere video’s retweeten, delen als story of op een andere manier sharen als dank aan al die leraren door het hele land voor hun passie, inzet, deskundigheid en veerkracht.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS