Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
21, Tuesday, May , 2019
Artikel delen

De Rolf groep en Apple nu officieel partners in onderwijs en opvang

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De Rolf groep krijg de status van ASE (Apple Solutions expert). De Rolf groep, totaalleverancier binnen kinderopvang en het primair onderwijs is een partnership aangegaan met Apple Nederland.

  Doelstelling van de samenwerking is om gezamenlijk het primaire onderwijs beter en effectiever te kunnen bedienen. Er is al sprake van een jarenlange samenwerking en door dit officiële partnership zal het primair onderwijs nog nadrukkelijker de voordelen van deze samenwerking gaan ondervinden. De twee bedrijven hebben elkaar vooral gevonden in de gezamenlijke visie op het onderwijs: technologie kan het onderwijs helpen leerlingen voor te bereiden op de toekomst. De twee organisaties gaan de komende maanden nauwer met elkaar samenwerken.

  ASE status (Apple Solutions expert)

  Als Apple Solution Experts blijft de Rolf groep de onafhankelijke dienstverlener in het uitrollen van oplossingen voor het onderwijs. Vanuit onze expertise als leermiddelen specialist en met behulp vanuit onze eigen innovatieve oplossingen zullen wij samen met Apple het onderwijs nog beter kunnen helpen bij met de noodzakelijke veranderingen in lesgeven en leren.

  “De toenemende vraag naar meer diversiteit in het onderwijs voor specifieke doelgroepen heeft ons doen besluiten om de al jaren lange samenwerking met Apple te intensiveren en samen nog nauwer op te trekken in het primair onderwijs “ zegt Marcel Raats, directeur van de Rolf groep. “De onderwijs visie van Apple sluit naadloos aan op onze visie en door deze samenwerking kunnen wij onze dienstverlening nog breder en slimmer gaan inzetten”.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS