Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
26, Thursday, March , 2020
Artikel delen

Digitaal lesgeven met Microsoft Teams tijdens Coronacrisis

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  De overheid heeft de roep uit het onderwijsveld serieus genomen en de scholen gesloten. Nu staan veel leraren voor de uitdaging lessen op afstand aan te bieden. Daarom zijn – nu meer dan ooit – jouw digitale vaardigheden van essentieel belang om dit op een goede manier te verwezenlijken. Maar hoe vergroot je jouw ICT-bekwaamheid?

  In heel Nederland zijn leraren druk bezig uit te zoeken hoe ze invulling kunnen geven aan het digitale onderwijs. En dat is even omschakelen… Het is een uitzonderlijke situatie waarin je je als leraar nu bevindt; dat begrijpen wij bij Edutrainers maar al te goed. Jullie staan er echter niet alleen voor!

  Solidair, ook nu

  Toen leraren enkele maanden geleden de straat op gingen voor meer loon en vermindering van de werkdruk, waren wij solidair. Bij Edutrainers begrijpen we dat wij helemaal niet zouden kunnen bestaan zonder al die slimme en enthousiaste mensen die elke dag met hart en ziel voor de klas staan. Ook nu de coronacrisis lesgevend personeel voor een nieuwe uitdaging stelt, kunnen wij niet aan de zijlijn blijven staan. Daarom hebben we besloten om jullie te helpen! Hoe? Dat leggen wij je graag uit.

  Wij bieden al heel wat jaren E-learning aan. Hiermee willen wij lesgevend personeel ondersteunen met hun digitale geletterdheid. Vanaf nu bieden we scholen en scholengroepen de mogelijkheid om korte E-learning leerblokken kosteloos te volgen. Dit zodat leraren snel hun digitale vaardigheden kunnen vergroten op het gebied van Microsoft Teams. Met de leerblokken kun je al in vijftien tot dertig minuten nieuwe kennis en vaardigheden opdoen. Deze vaardigheden kan je direct in de praktijk brengen tijdens het lesgeven op afstand.

  Bekijk hier de volledige blog van Edutrainers, inclusief een greep uit de leerblokken die zij kosteloos aanbieden.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS