Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
27, Monday, January , 2020
Artikel delen

Essaybundel over ICT in het onderwijs gratis te downloaden

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  OnderwijsInzicht heeft op 17 januari plaatsgevonden, waarbij bezoekers van het onderwijscongres een inspirerende essaybundel hebben ontvangen. Deze bundel gaat over het anders organiseren van onderwijs met ICT.

  Verschillende sprekers van OnderwijsInzicht en andere originele denkers uit onderwijs, bedrijfsleven en overheid zetten je aan het denken over het onderwijs. In totaal worden er in 10 inspirerende, kritische en prikkelende essays aangeboden in de essaybundel.

  In het voorwoord wordt door Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media geschreven: “ Het is belangrijk dat besturen en scholen vanuit hun eigen onderwijskundige visie doordachte keuzes maken voor de inzet van ICT. Met de Digitaliseringsagenda primair en voortgezet onderwijs zetten we samen stappen om de samenwerking binnen en buiten het onderwijs te versterken. Daarom steun ik de samenwerking tussen Kennisnet en SIVON van harte.”

  De bundel is nu ook te downloaden. Oók als je niet bij OnderwijsInzicht aanwezig bent geweest. Klik op deze link om de bundel te downloaden via Kennisnet.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS