Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
19, Friday, February , 2021
Artikel delen

Het Nationale Onderwijsdebat 2021

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Hoe gaat de salariskloof tussen het primair en voortgezet onderwijs gedicht worden? Moet de ouderbijdrage worden afgeschaft? En is latere selectie de oplossing voor kansenongelijkheid?

  Leerlingen, leraren en ouders hebben de handen ineengeslagen om gezamenlijk een Nationaal Online Onderwijsdebat te organiseren op 1 maart 2021 van 19.00 – 20.30 uur. Op deze maandagavond gaan politieke partijen met elkaar in debat over actuele onderwijsthema’s, aangedragen door u. Laat u horen tijdens dit interactieve debat. Via een online peilingsvorm kan u uw mening geven. De debaters reageren dan op de uitkomsten. Zo weten we zeker dat er gepraat wordt over wat ú belangrijk vindt!

  U bent van harte uitgenodigd om het online debat bij te wonen. De stream komt uit hét politieke hart van Nederland: Nieuwspoort in Den Haag. Houd onze site en socials in de gaten voor meer informatie. De grootste politieke partijen in de Tweede Kamer zijn uitgenodigd voor het debat. VVD, CDA, D66, PvdA, GL, SGP, ChristenUnie en SP zullen aan het debat deelnemen. Iedereen kan het debat (online) bijwonen.


  Het debat is online te volgen via de website van Nieuwspoort.

  Opgeven voor het interactieve debat, doe je via deze link. Via een interactieve tool kunt u dan ook uw mening geven over het debat.

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS