Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
26, Thursday, March , 2020
Artikel delen

Instruct helpt bij afstandsonderwijs – maatregelen coronavirus

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Door het Coronavirus staat het onderwijs momenteel zwaar onder druk. Nu de scholen grotendeels gesloten zijn, zijn de instellingen aan het puzzelen over hoe ze de lessen moeten inrichten om de voortzetting van het onderwijs te blijven garanderen. Instruct ondersteunt hierbij door te helpen met afstandsonderwijs.

  Het kan zijn dat jouw school nog niet digitaal werkt. Om deze reden willen wij ons sterk maken om de scholen te voorzien in hulp bij afstandsonderwijs. Scholen die nog geen licenties hebben, kunnen tijdelijk gratis licenties aanvragen via onze klantenservice of deze pagina: licenties aanvragen voor afstandsleren. Met digitale lesmaterialen kunnen jouw leerlingen thuis aan de slag, we staan voor je klaar om dit zo goed mogelijk in te richten.

  Kennisnet zet zich ook zo goed mogelijk in om scholen te helpen. Bekijk lesopafstand.nl met en totaaloverzicht van alle tips en good practices voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo.

  Bekijk hier het originele bericht van Instruct, met onder andere verschillende lesmethoden die aangeboden worden en hoe je snel aan de slag kunt.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS