Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
24, Tuesday, March , 2020
Artikel delen

Internet muziek methode voor het voortgezet onderwijs

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BeatsNbits is de digitale muziekmethode voor het voortgezet onderwijs. Door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden die het digitaal onderwijs biedt, sluit BeatsNbits perfect aan bij de belevingswereld van de leerling van nu. Digitaal onderwijs is geen doel, maar een springplank naar effectief, persoonlijk en modern onderwijs. Om dit te bereiken moet digitaal lesmateriaal een absolute meerwaarde hebben.

  Daarom bieden wij in BeatsNbits interactiviteit, actualiteit en kunnen docenten eenvoudig differentiëren. Ook bieden wij in het leerlingvolgsysteem Learning Analytics aan, zoals RTTI scores, en inzicht welke opdracht of leerling extra aandacht nodig heeft. Hierdoor kan de leerling samen met de docent naar gepersonaliseerde leerroutes toewerken.

  De methode voor en door docenten

  Om de juiste balans tussen onderwijs en technologie te creëren ontwikkelen wij methodes voor en door docenten: onze auteurs staan zelf allemaal voor de klas en alle functionaliteiten zijn ontwikkeld in samenspraak met docenten die BeatsNbits gebruiken. Een digitale methode is nooit ‘klaar’. We zijn constant bezig met verbeteringen, verwerken van feedback en het maken nieuw materiaal. Docenten die onze methodes gebruiken spelen daar een belangrijke rol in: zij kennen onze methodes als geen ander en weten dus wat wel en niet werkt. Door middel van onze feedbackknop (die op iedere pagina in de methode te vinden is); onze VO-digitaal Academy; de klankbordgroepen en via onze adviseurs staan docenten constant in verbinding met onze ontwikkelaars of auteurs. Deze korte lijnen zorgen er voor dat feedback of nieuwe ontwikkelingen vaak binnen no-time online staan.

  Docenten over onze methodes

  “Zowel ik als de leerlingen hebben het erg naar ons zin met de methode. Het zet mij ook aan tot een totaal andere, meer creatieve manier van lesgeven. Complimenten!”

  “Het is ongelooflijk hoe je hier als klant op je wenken wordt bedient! Ze staan altijd voor je klaar en toen ik laatst de helpdesk belde werd mijn probleem binnen een minuut opgelost!”

  “Ik ben bepaald geen digitaal wonder en behoor ook bepaald niet tot de jongere generatie, maar het is ze gelukt een digitale, interactieve methode te ontwikkelen die zowel voor leerlingen, als voor docenten praktisch en uitnodigend is.”

  “Onze directeur vergeet onze sectie vaak wanneer het over digitaal onderwijs gaat omdat wij, ten opzichte van andere secties, eigenlijk nooit iets te klagen hebben.”

  BeatsNbits in actie zien?
  Wil jij zelf aan de slag met BeatsNbits of wil je graag meekijken bij een collega-docent die al met de methode werkt? Vraag dan een adviesgesprek met een van onze adviseurs aan, en wij regelen dan de rest.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS