Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
3, Monday, February , 2020
Artikel delen

IPON 2020 staat op het punt om te beginnen!

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Over enkele dagen begint IPON 2020! Op woensdag 5 & donderdag 6 februari vindt de tiende editie plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering.

  IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren.

  Wat kan je verwachten?

  Op de beursvloer vind je meer dan 100 exposanten die jou oplossingen willen bieden binnen diverse thema’s. Van (adaptieve) leermiddelen tot hardware & software.

  In 12 theaters zal de top van de onderwijswereld jou in meer dan 140 sessies inspireren en informeren over alles omtrent onderwijsinnovatie en ICT.

  Staat professionalisering bij jou hoog in het vaandel? Bezoek dan IPON 2020 en krijg een Certificaat voor professionalisering en onderwijs beroepsbekwaamheid. Je kan je nog aanmelden op www.ipon.nl.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS