Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
17, Thursday, February , 2022
Artikel delen

Exclusieve VIP-arrangementen van Uitgeverij Deviant op IPON

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  Kom op 6 en 7 april op IPON naar een van de exclusieve VIP-arrangementen van Uitgeverij Deviant. Zo kun je kosteloos aansluiten bij een VIP-arrangement over de nieuwe rekeneisen in het mbo.

  Hierin gaan we samen met een expertpanel in op wat de nieuwe rekeneisen betekenen voor het rekenonderwijs, jouw rekenles én hoe je straks vertrouwd aan de slag kunt met je klas. Of meld je aan voor een VIP-arrangement over leesvaardigheid in het mbo. Hierin gaan we met elkaar in gesprek over de vraag: hoe krijgen we mbo’ers weer echt gemotiveerd om te lezen? Hoor wat ervaren docenten Nederlands en taalexperts hierover te zeggen hebben, ontdek hun tips en discussieer mee.

  Naast deze twee arrangementen staan wij je uiteraard graag te woord op de beursvloer!
  www.uitgeverij-deviant.nl/activiteiten/ipon

  6 april voor rekendocenten

  Een speciaal VIP-arrangement voor rekendocenten in het mbo: Nieuwe rekeneisen, hoe dan?

  IPON is de innovatieve onderwijsbeurs van Nederland. Natuurlijk vind je Uitgeverij Deviant ook dit jaar op de beursvloer. Daarnaast organiseren we dit jaar samen met IPON een speciaal VIP-arrangement over de nieuwe rekeneisen.

  Nieuw dit jaar is onze speciale kennissessie rondom de nieuwe rekeneisen in het mbo. Tijdens deze kennissessie willen we aan de hand van een expertpanel inhoudelijk ingaan op wat de nieuwe rekeneisen betekenen voor het rekenonderwijs, specifieker op wat ze betekenen voor de rekenles én hoe je straks vertrouwd aan de slag kunt met je klas. Hoor wat ervaren rekendocenten en -experts hierover te zeggen hebben, ontdek hun tips en discussieer mee. Daarnaast vertellen je meer over hoe de nieuwe rekeneisen vorm krijgen in de methode Startrekenen MBO.

  Bent u rekendocent in het middelbaar beroepsonderwijs? Meld u dan (gratis) aan voor ons VIP-arrangement waarin we inhoudelijk het gesprek aangaan over de impact van de nieuwe rekeneisen en u informatie geven over onze nieuwe methode Startrekenen MBO.

   Ons VIP-arrangement bestaat uit:

  10.30 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee

  11.00 uur Welkomstwoord door Rieke Wynia

  11.10 uur Nieuwe rekeneisen, hoe dan?

  Paneldiscussie met Jurriaan Steen (Practor van Practoraat Rekenen), John van de Laar (rekendocent Albeda College, afdeling gezondheidszorg) en Onno van Rijswijk (UX-researcher Uitgeverij Deviant)

  12.00 uur Presentatie de nieuwe rekeneisen in Startrekenen MBO

  12.30 uur Lunchen & ontmoeten

  13.30 uur Bezoek aan IPON

  15.00 uur Borrel op de beursvloer

  Meld je hier aan!

   

  7 april voor taaldocenten

  Een speciaal VIP-arrangement voor taaldocenten in het mbo: De kracht van een effectieve leesaanpak, juist in het mbo!

  De Leescoalitie luidt de noodklok en start een Leesoffensief: ‘Het gaat niet goed met lezen in Nederland, terwijl een goede leesvaardigheid een basisbehoefte voor iedereen is. Er zijn forse investeringen en daadkracht nodig om iedereen in Nederland gelijke kansen te bieden.’ Uitgeverij Deviant onderschrijft deze aandacht voor goed leesonderwijs. Op 7 april aanstaande organiseren we daarom in samenwerking met IPON een speciaal VIP-arrangement over en voor leesvaardigheid in het mbo.

  Als leesvaardigheid zo bepalend is voor je toekomst, hoe krijgen we mbo’ers dan echt gemotiveerd om te lezen? Daarover gaan we graag met elkaar in gesprek. Hoor wat ervaren docenten Nederlands en taalexperts hierover te zeggen hebben, ontdek hun tips en discussieer mee. Aansluitend informeren wij je over onze compacte methodes Nederlands, Engels en Duits.

  Bent u taaldocent in het middelbaar beroepsonderwijs? Meld u dan (gratis) aan voor ons VIP-arrangement waarin we inhoudelijk het gesprek aangaan over het belang van lezen en de kracht van een effectieve leesaanpak in het mbo. Aansluitend informeren wij u over onze compacte methodes Nederlands, Engels en Duits.

  Ons VIP-arrangement bestaat uit:

  10.30 uur Inloop en ontvangst met koffie/thee

  11.00 uur Welkomstwoord door Rieke Wynia

  11.10 uur De kracht van een effectieve leesaanpak, juist in het mbo!

  Paneldiscussie met o.a. Amin Asad (auteur van Alles voor jullie en docent van het jaar 2021 van de Hogeschool Utrecht

  12.00 uur De kracht van de compacte methodes Nederlands, Engels en Duits

  12.30 uur Lunchen & ontmoeten

  Tijdens deze lunch zal Amin zijn boek Alles voor jullie voor u signeren.

  13.30 uur Bezoek aan de IPON

  15.00 uur Borrel op de beursvloer

  Meld je hier aan!

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS