Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
22, Friday, January , 2021
Artikel delen

Leraar.nl en Leraar24.nl gaan samen verder als één website

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie
  door: Kennisnet.nl

  Binnen de samenwerking is het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) verantwoordelijk voor onderwijsonderzoek, Kennisnet voor onderwijs en ict en het ministerie van OCW voor beleid en actualiteit. Een onafhankelijke vakredactie en een ambassadeurspanel van leraren en lerarenopleiders hebben een belangrijke rol binnen de samenwerking.

  Over leraar24.nl

  Leraar24.nl is dé plek waar leraren betrouwbare beroepsinformatie en ondersteuning vinden, gericht op de dagelijkse onderwijspraktijk. De leraar24-ambassadeurs brengen die praktijk naar de redactie. Dit zijn herkenbare onderwerpen die relevant zijn voor het onderwijs.

  Leraar24.nl is onafhankelijk, voor iedereen toegankelijk en een dé website voor de leergierige leraar. Naast de website bieden ook de socialemediakanalen informatie over actuele (beleids-) ontwikkelingen, inzichten uit onderzoek en inspiratie over de inzet van digitale middelen. Leraar24 richt zich op leraren uit het primair, speciaal, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs en op docenten aan pabo’s en lerarenopleidingen.

  Ga naar het vernieuwde leraar24.nl

   

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS