Tip hier de redactie
Nieuws
Bekijk overzicht
9, Tuesday, June , 2020
Artikel delen

Luminis is 10 jaar IT-partner van The Learning Network

Categories

Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

   Luminis Apeldoorn enThe Learning Network (TLN) zijn al 10 jaar lang IT-partners. Velen zullen The Learning Network kennen onder de naam Van Dijk Educatie en van Dijk’s boekenhuis. Al een decennium lang draagt Luminis Apeldoorn bij aan de ontwikkeling van een solide en flexibele IT-architectuur voor TLN. Hierdoor is TLN in staat om in een korte periode 900.000 bestellingen te verwerken en deze tijdig bij scholen of scholieren te bezorgen.

  Denise Neurink

  In 2010 heeft Luminis de webshop ontwikkeld voor TLN. De webshop draait ondertussen al jaren met succes. De webshop wordt continu verbeterd door nieuwe wensen op het gebied van digitalisering en aansluiting bij behoeften vanuit onderwijsinstellingen. Luminis en Van Dijk Educatie hebben een langdurige relatie opgebouwd waarbij Luminis als ‘preferred partner’ zorgt voor de ontwikkeling van de webshop en aanverwante producten en diensten.

  The Learning Network

  Ruim 80 jaar is The Learning Network de grootste educatieve dienstverlener in Nederland. Elk jaar levert TLN meer dan 12 miljoen studieboeken, 4 miljoen digitale licenties en verschillende studiematerialen aan leerlingen en studenten van het Voortgezet Onderwijs, MBO, HBO en WO.

  Solide en flexibele architectuur

  Door deze webshop kunnen scholieren eenvoudig online hun schoolboeken bestellen. Er zit veel variatie tussen alle scholen en lesmaterialen. Hierdoor was een standaard webshop geen optie om aan alle behoeften te voldoen. Door Luminis is een webshop gebouwd waarin door makkelijk uitbreidbare logica invulling wordt gegeven aan alle wensen en variatie van scholen, producten en leveranciers. Ook is een ‘Mijn van Dijk’-omgeving en een solide koppeling met het Baan ERP-systeem gebouwd.

  Vanuit Luminis kijken we er naar uit om deze succesvolle samenwerking nog lang voort te zetten.

  Tags

  Deel dit artikel

  Wilt u belangrijke informatie delen met de redactie?

  Tip hier de redactie

  BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET ONDERWIJSINNOVATIE NIEUWS